speelseizoen 2019-2020

Van 7/9/19 tot 26/10/2019

De Nonnen van Navarone van Anton Klee, regie Thomas De Wit5 Nonnen: Imelda, Theresia, Hyacintha, Clara en Helena leiden een rustig, modern en comfortabel leven in hun klooster. Af en toe komt pater Camillus op bezoek en dan wordt het nog leuker, zeker als hij een nieuwe pater Victor meebrengt die het 'vak' nog moet leren. Maar de abdis heeft twijfels en zij vindt dat ze terug moeten naar de tijden van vroeger, want zo kan het niet langer. De regels van de stichtster, Clothildis van Navarone, moeten terug in ere worden hersteld. Dat dit niet zo vlot zal aflopen, kunt u al wel vermoeden


Met o.v. Chris Wils, Rita Provo, Nathalie Verbeure, Saly Salem, Inge Nys, Harry de Kok en Gert Mariën.


Van 16/11:19 tot 11/01/2020

De Quaghebeurs van Jeroen Maes, regie Ludo Hoogmartens
Willy Quaghbeur, eigenaar van Brasserie Petit Paris is overleden. De 4 kinderen worden op de hoogte gebracht en ze ontmoeten elkaar terug in het funerarium bij de kist. Al 12 jaar hebben ze mekaar niet meer gezien en ook de relatie met vader was op zijn zachts gezegd 'koel' te noemen. Maar wat is er in die jaren gebeurd met de zonen Pierre, Jean en Andreas en dochter Paula? En wat met de nalatenschap en het goud van de al langer overleden moeder? Zit het mee in de kist? Of is het verdwenen samen met vaders minnares? Allemaal vragen die iedereen nieuwsgierig maakt. Zeker als blijkt dat vader Willy wel een héél origineel testament heeft bedacht. Een heerlijke komedie vol verrassingen, wees maar gerust.


Met o.v. Annemie Joris, Roos Joris, René De Cort, Willy Ngala en Stefan Deloose


Van 1/02/2020 tot 28/03/2020

Booby-trap vvan Eddy Van Ginckel, regie René De CortMaggy besluit om haar man Eddy te verlaten. Eddy is een heel bemiddelde zakenman en hij lijkt dit op het eerste gezicht niet heel erg te vinden, hij begrijpt het zelfs. Hij vraagt haar honderd uit over haar nieuwe vlam, Patrick De Leeuw, waarmee ze op reis wil vertrekken naar Spanje. Dus hij besluit dan om ook maar een andere vrouw te zoeken, misschien wel zijn nieuwe secretaresse, juffrouw Opsomers. Hij nodigt, tegen de zin van Maggy, Patrick en meteen ook juffrouw Opsomers uit voor een etentje en ze mogen meteen ook blijven overnachten. Sandra, de meid moet, dik tegen haar goesting, alles in goede banen leiden. Maar waar zit dan die Booby-trap? Spannend... en grappig natuurlijk.


Met o.v. Vera Van Arkkels, Marleen Jacobs, Danielle Van de Vel, Dirk Mortelmans en Guy Keeren


Van 18/4/2020 tot 13/6/2020

De Roze Bruiloft van Gérard Bitton en Michel Munz, vertaling Frank De Kaey, regie Tom De BeckkerTante Yvonne laat een erfenis na maar er zijn voorwaarden aan verbonden. Minstens één jaar jaar lang getrouwd blijven! Niet zo vanzelfsprekend voor haar lievelingsneef die graag trouw blijft aan alle vrouwen. Gelukkig heeft de huisvriend een briljant idee...een verstandshuwelijk zonder dat er veel mensen iets van moeten weten. Is het idee haalbaar? Is het mogelijk om dit geheim te houden? En wat doet dat roze varken daar plots? Vele vragen zullen een antwoord vinden in deze dolle komedie!


Met o.v. Lieve Raemen, Willy Ngala, Sven Van Lommel, Jan Ryngaert en Sven Claeys