speelseizoen 2017-2018

 

Speelseizoen 2017-2018

 

4 producties!!

 

van 8/9/2017 tot 28/10/2017

 

'Boer zocht vrouw' van Jeroen Maes, regie Thomas De Wit

 

Boer Gabriël heeft net deelgennomen aan het TV-programma 'Boer zoekt vrouw' en hij heeft daar Barbara ontmoet, de vrouw van zijn leven.. Barbara trekt bij hem in, maar ze wil ook haar hulpbehoevende moeder meebrengen. Omdat hij zwaar in de financiële problemen zit, geeft Gabriël toe. Dan duikt plots Leontien op, een andere kandidate van 'Boer zoekt vrouw', Gabriël heeft met haar ook wat pittige avontuurtjes beleefd achter de coulissen tijdens de opnames, dus moet hij van haar zien af te raken. En dan is er nog Mario, de niet al te snuggere knecht, die er niet in slaagt om een zin in 1 keer uit te spreken, tenzij.....hij zingt. Dat belooft!

 

Met o.v. Harry de Kok, Ann Pierssens, Roos Joris, Lieve Raemen, e.a.

 

 

 

 

Van 18/11/2017 tot 13/1/2018

 

'The Rose Garden' van Anton Klee, regie Frank Van brabant

 

Madame Rose is de uitbaatster van 'The Rose Garden' en de meisjes Ursula, Nathalie en Nina doen hun best om het hun mannelijke klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Wat gebeurt er wanneer Madame Rose plots in elkaar stuikt? De meisjes zouden daar liefst blijven werken, dan zouden de inkomsten volledig voor hen zijn. Maar dan moet Madame Rose nog leven voor de buitenwereld. Ursula heeft een grandioos idee. Eén van de klanten, Jacques, heeft als hobby het opzetten van vogeltjes.....misschien kan hij......De gevolgen zijn niet te overzien.

 

Met o.v. Annemie Joris, Marleen Jacobs, Dirk Mortelmans, Ingeborg van Lemmens, Rita Provo, e.a.

 

 

 

 

Van 3/2/2018 tot 31/3/2018

 

'Ik heb Paul zijn sleutel' (Paul m'a laissé sa clé) van François Scharre, vertaling/bewerking Guy Keeren, regie Tom De Beckker

 

Tijdens een stormachtig weekend breekt dievegge Sofie in bij Paul. Deze laatste, bon-vivant die op kosten van ouders 'studeert' voor chirurg, werkt in feite in 'De Kliniek', een discotheek. Hij heeft de gewoonte om zijn sleutel aan jan-en-alleman uit te lenen, altijd met goeie bedoelingen. Sofie wordt betrapt door buurman Leo en ze doet zich dus voor als iemand anders, de nieuwe vriendin van Paul. Als er dan ook nog een trotse moeder, een zus, een vriend, een razende ex, een juffrouw van lichte zeden en haar werkgever op de proppen komen, is het hek van de dam. Hopelijk weet iedereen na een tijdje nog wie hij op zij eigenlijk is! Maar het publiek zal zich ongetwijfeld kostelijk amuseren....

 

Met o.v. Ann Pierssens, Stefan Deloose, Robert Hendrickx, Danielle Van de Vel, Guy Keeren, e.a.

 

 

 

Van 21/4/2018 tot 16/6/2018

 

Van kwaad naar erger' van Jeroen Maes, regie Dirk Van de Merlen

 

Frank is getrouwd met Jenny, een nachtverpleegster. Als zij met de nacht staat, komt Kelly zijn voeten warm houden. Als Jenny plots vroeger naar huis komt, dreigt alles uit te komen. Nieuwe buurman en duivenmelker Etienne wil net op dat moment komen kennismaken en wil in passant praten over een bouwvergunning voor zijn nieuwe duiventil. Frank bombardeert hem meteen tot echtgenoot van Kelly om zijn affaire te maskeren. Maar als Josiane, de vrouw van Etienne aanbelt, kan het spel van persoonsverwisselingen en verstoppen beginnen. Tot alles uitkomt en wat blijkt?...... Daarvoor zult u moeten komen kijken!

 

Met o.v. Annemie Joris, Willy Ngala, Roos Joris, Vera Van Arkkels, e.a.

 

 

 

 

 

 

Reserveren voor volgend speelseizoen

 

  • Online kunt u reserveren 7/7 en 24/24 voor alle producties vanaf 18 juni 2017. De nieuwe inkomprijzen zijn 14 euro voor een standaardticket en 13 euro voor een kortingticket (groepen +20, -26j en +60j)

 

  • Telefonisch kan dit vanaf 17 augustus op donderdag tussen 17 en 18.30 u en op zaterdag tussen 17 en 19u op ons vast nummer 03 231 68 14 (gewijzigde uren)

 

  • NIEUW!!!! U kunt nu ook een jaarabonnement nemen voor de 4 voorstellingen, dit kost 45 euro. Dit kan alleen telefonisch van 1 juni tot en met 17 juni 2017, op donderdag en zaterdag tussen 17 en 19 u en op vrijdag tussen 14 en 17 u. Als de betaling is gebeurd, kan u meteen datum en stoelen kiezen. Gelieve uw betaling wel te doen binnen de 7 dagen. Vanaf 17 augustus kan dit natuurlijk ook tijdens de nieuwe reservatie-uren (do 17-18.30u en za 17-19u)

 

  • Vanaf volgend seizoen vragen wij, vooral uit veiligheidsoverwegingen, dat alle tickets vooraf worden betaald, zodat ze aan de kassa voor u klaar liggen. Alleen last-minute reservaties kunnen nog ter plaatse worden betaald.