speelseizoen 2017-2018

 

Speelseizoen 2017-2018

 

4 producties!!

 

van 8/9/2017 tot 28/10/2017

 

'Boer zocht vrouw' van Jeroen Maes, regie Thomas De Wit

 

Boer Gabriël heeft net deelgennomen aan het TV-programma 'Boer zoekt vrouw' en hij heeft daar Barbara ontmoet, de vrouw van zijn leven.. Barbara trekt bij hem in, maar ze wil ook haar hulpbehoevende moeder meebrengen. Omdat hij zwaar in de financiële problemen zit, geeft Gabriël toe. Dan duikt plots Leontien op, een andere kandidate van 'Boer zoekt vrouw', Gabriël heeft met haar ook wat pittige avontuurtjes beleefd achter de coulissen tijdens de opnames, dus moet hij van haar zien af te raken. En dan is er nog Mario, de niet al te snuggere knecht, die er niet in slaagt om een zin in 1 keer uit te spreken, tenzij.....hij zingt. Dat belooft!

 

Met Harry de Kok, Ann Pierssens, Roos Joris, Lieve Raemen en René de Cort

 

 

 

 

Van 18/11/2017 tot 13/1/2018

 

'The Rose Garden' van Anton Klee, regie Frank Van brabant

 

Madame Rose is de uitbaatster van 'The Rose Garden' en de meisjes Ursula, Nathalie en Nina doen hun best om het hun mannelijke klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Wat gebeurt er wanneer Madame Rose plots in elkaar stuikt? De meisjes zouden daar liefst blijven werken, dan zouden de inkomsten volledig voor hen zijn. Maar dan moet Madame Rose nog leven voor de buitenwereld. Ursula heeft een grandioos idee. Eén van de klanten, Jacques, heeft als hobby het opzetten van vogeltjes.....misschien kan hij......De gevolgen zijn niet te overzien.

 

Met o.v. Annemie Joris, Marleen Jacobs, Dirk Mortelmans, Andy Van Mol, Rita Provo, Veerle Quirynen en Saskia Akkermans

 

 

Belangrijke wijziging!: 'Ik heb Paul z'n sleutel' wordt uitgesteld naar volgend speelseizoen en vervangen door....

 

 

Van 3/2/2018 tot 31/3/2018

 

't Is nu 't moment niet! van Jean-Claude Islert, vertaling/bewerking Guy Keeren, regie Tom De Beckker

 

Als Frederik op een nacht een dakloze aanrijdt, kan hij niet anders dan de de man bij hem thuis binnen brengen. Hij heeft zijn vrouw namelijk wijsgemaakt dat hij met een zakenpartner was gaan eten die zijn bedrijf wil overnemen. Hij heeft echter de avond doorgebracht met zijn jonge vriendinnetje. Als dan ook nog blijkt dat de dakloze helemaal geen onbekende is, wordt het allemaal nog moeilijker voor hem. Met leugentjes probeert hij zich er uit te praten, maar de leugentjes worden leugens en dat maakt het allemaal nog erger. Het was voor hem echt het moment niet!

 

 

Met o.v. Stefan Deloose, Danielle Van de Vel, Genessa Stoop, Sven Claeys en Guy Keeren

 

 

 

Van 21/4/2018 tot 16/6/2018

 

Van kwaad naar erger' van Jeroen Maes, regie Dirk Van de Merlen

 

Frank is getrouwd met Jenny, een nachtverpleegster. Als zij met de nacht staat, komt Kelly zijn voeten warm houden. Als Jenny plots vroeger naar huis komt, dreigt alles uit te komen. Nieuwe buurman en duivenmelker Etienne wil net op dat moment komen kennismaken en wil in passant praten over een bouwvergunning voor zijn nieuwe duiventil. Frank bombardeert hem meteen tot echtgenoot van Kelly om zijn affaire te maskeren. Maar als Josiane, de vrouw van Etienne aanbelt, kan het spel van persoonsverwisselingen en verstoppen beginnen. Tot alles uitkomt en wat blijkt?...... Daarvoor zult u moeten komen kijken!

 

Met o.v. Annemie Joris, Willy Ngala, Roos Joris, Vera Van Arkkels, e.a.

 

 

 

 

 

 

Reserveren voor volgend speelseizoen

 

  • Online kunt u reserveren 7/7 en 24/24 voor alle producties vanaf 18 juni 2017. De nieuwe inkomprijzen zijn 14 euro voor een standaardticket en 13 euro voor een kortingticket (groepen +20, -26j en +60j)

 

  • Telefonisch kan dit vanaf 17 augustus op donderdag tussen 17 en 18.30 u en op zaterdag tussen 17 en 19u op ons vast nummer 03 231 68 14 (gewijzigde uren)

 

  • NIEUW!!!! U kunt nu ook een jaarabonnement nemen voor de 4 voorstellingen, dit kost 45 euro. Dit kan alleen telefonisch van 1 juni tot en met 17 juni 2017, op donderdag en zaterdag tussen 17 en 19 u en op vrijdag tussen 14 en 17 u. Als de betaling is gebeurd, kan u meteen datum en stoelen kiezen. Gelieve uw betaling wel te doen binnen de 7 dagen. Vanaf 17 augustus kan dit natuurlijk ook tijdens de nieuwe reservatie-uren (do 17-18.30u en za 17-19u)

 

  • Vanaf volgend seizoen vragen wij, vooral uit veiligheidsoverwegingen, dat alle tickets vooraf worden betaald, zodat ze aan de kassa voor u klaar liggen. Alleen last-minute reservaties kunnen nog ter plaatse worden betaald.